Hasil Kajian Dr Azlan Mendapati UBAT GOUT Triple-T Ini Memang Terbukti Berkesan Secara Saintik  Untuk Meningkatkan Tahap Kesihatan Pesakit Gout 

Siapakah Dr Azlan ini?

Untuk makluman anda, Dr Azlan merupakan seorang pakar dalam kajian toksikologi herba dan pemakanan & keselamatan makanan dari Universiti Awam Malaysia.

Beliau pernah memenangi pelbagai anugerah daripada penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba di antaranya adalah Ekspo Teknologi Malaysia, MTE 2011 (pemenang pingat emas), IIRIE 2011 (anugerah khas & pemenang pingat Perak), Teknologi Reka Cipta dan Inovasi Expo, ITEX 2011 (anugerah khas, pemenang pingat emas & pemenang pingat Perak).

 

Dr Azlan Bersama Dengan Anugerah Yang Diperolehi

Jika anda mahupun ahli keluarga anda ada masalah sakit gout yang kuat, kami sarankan anda teruskan membaca…

ini mungkin akan beri jalan keluar kepada masalah anda…

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
Ubat Gout Terbaik
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
Ubat Gout
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

Memperkenalkan…

Teh Herba Ubat Gout by Dr Azlan

Berikut kami kemukakan beberapa sijil dan anugerah yang beliau perolehi.

Menurut Dr Azlan, perubahan gaya hidup memberi impak besar kepada kemerosotan tahap kesihatan manusia.

Fakta paling nyata memperlihatkan penduduk negara Malaysia menduduki tangga pertama bagi masalah kegemukan di dunia.

Mereka juga berisiko menghidap penyakit berangkai seperti gout,  kencing manis, buah pinggang, dan tekanan darah tinggi.

Umum mengetahui herba adalah tumbuhan yang mengandungi pelbagai khasiat dari aspek perubatan.

Penyelidik Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Kuantan, Dr Norazlanshah Hazali antara penggerak kepada usaha memartabatkan industri herba.

Bermula dari 2005, Dr Norazlanshah atau lebih mesra dengan Dr Azlan yang juga pakar dalam bidang toksikologi, keselamatan dan terapi makanan memperolehi lebih 20 geran penyelidikan bernilai lebih RM1 juta iaitu daripada Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA), Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) dan Kementerian Pengajian Tinggi.

Penyakit Gout ialah salah satu bentuk artritis (radang sendi) yang diakibatkan oleh pengumpulan hablur-hablur asid urik pada sendi-sendi. Penyakit ini terlalu menyakitkan dan dalam kebanyakan kes, hanya menjejaskan satu sendi (monoartritis), khususnya ibu jari kaki.  

Punca utama terjadinya gout adalah gula yang kemudiannya menyebabkan masalah asid urik berlebihan dalam badan.

Lama-kelamaan ianya akan berkumpul di sendi-sendi, kemudian akan mengeras serta membengkak dan dinamakan thopi. Kalau tak dikawal boleh jadi makin parah sehinggakan boleh menyerang buah pinggang. Jika dah serang buah pinggang semakin sukar dirawat.

Oleh itu, bagi merawat masalah gout ini, anda perlukan satu formula yang boleh merangsang pertumbuhan semula sel-sel dalam badan untuk kembali sihat, luaran dan dalaman agar masalah yang sama tidak akan berulang kembali.

Bagi mengatasi masalah-masalah ini, Dr Azlan dan beberapa penyelidik lain telah menjalankan kajian selama bertahun-tahun bagi mencari formula terbaik merawat masalah kesihatan ini.

Kos penyelidikan team Dr Azlan ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!

Penyelidikan Dr Azlan

Tak percaya kos penyelidikan Triple T mencecah ratusan ribu ringgit?

Ok di sini kami sertakan beberapa geran yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian.

Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua.

Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi

See?
 
Anda nampak kan bukan senang dan mudah nak dapatkan formula ni.
 
Ratusan ribu ringgit dan bertahun-tahun kajian dibuat barulah dapat formula ini.
 
Alhamdulillah, setelah menghadapi pelbagai onak dan duri, Dr Azlan dan team beliau berjaya menghasilkan formula yang berkesan untuk membantu mereka yang ada masalah gout

Apa Itu Ubat Gout Triple T?

Ubat Gout TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba untuk mengtasi gout di dalam Malaysia ini yang di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun!

Pengasas produk ini ialah Dr Azlan, yang merupakan seorang pakar toksikologi.

 

Triple T amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah penyakit lifestyle disease seperti kencing manis, darah tinggi, buah pinggang, kolestrol tinggi ,gout dan lain-lain.

Triple T juga tinggi antioksidan, oleh itu, sekiranya orang sihat nak amalkan pun memang sesuai, ia bertindak sama seperti supplement kesihatan untuk cegah pelbagai penyakit.

Ianya juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan seisi keluarga

Secara asasnya, Triple-T adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) yang :

  • Membantu Mencuci Organ Cellular Detox
  • Membantu Regenerasi Sel-Sel Organ Yang Rosak
  • Membantu Mengekalkan dan Meningkatkan Tahap Kesihatan

Triple-T mengandungi gabungan herba terpilih iaitu O.stamineus, F. deltoidea dan C.sinensis.

Setiap daripada bahan yang digunakan dalam Triple-T mempunyai fungsi dan kebaikkannya tersendiri.

Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan.

Herba F. Deltoidea

  • Herba ini digunakan dalam secara tradisional di timur Semenanjung Malaysia dan Borneo, di mana daun, buah-buahan, batang dan akar dipercayai mempunyai sifat-sifat penyembuhan.

 

  • Ia juga di seringkali digunakan untuk memulihkan serta menambah tenaga seterusnya dapat mengatasi masalah kelesuan badan akibat seharian penat bekerja.

Herba O. Stamineus

  • Hampir keseluruhan bahagian pokoknya boleh digunakan.

 

  • Kebaikkan herba ini adalah lantaran kandungan sebatian bioaktifnya yang istimewa seperti cirsimaritin, myoinositol, orthosiphon, pillion, rhamnasin, , kerotin, kerotinoid, minyak pati, flavanoid, glukosid, glikoprotein, saponin dan terpenoid.

 

  • Pokok ini telah terkenal sejak turun temurun kerana dapat membantu menyingkirkan toksid yang berlebihan.

Herba C. Sinensis

  • Herba ini mengandungi sebatian bioaktif yang meningkatkan kesihatan badan.

 

  • Ia kaya dengan polifenol seperti flavonoid dan catechin, yang berfungsi sebagai antioksidan.

 

  • Antioksidan ini mampu mengurangkan pembentukan radikal bebas dalam badan, melindungi sel-sel dan molekul dari kerosakan. Radikal bebas ini diketahui memainkan peranan dalam proses penuaan dan pelbagai penyakit.

 

  • C.sinensis mengandungi kafein kurang daripada kopi, tetapi cukup untuk menghasilkan kesan.

 

  • Ia juga mengandungi asid amino L-theanine, yang boleh bekerja secara sinergi dengan kafein untuk meningkatkan fungsi tubuh badan.

Macam mana cara pengambilan Triple T ni?

  1. Untuk makluman anda, Triple T ni dalam bentuk uncang teh.
  2. Cara pengambilan Triple-T seperti berikut:
  3. Rebus 1 uncang Triple-T ke dalam 500-1000 ml air sehingga panas menggelak & then off api.
  4. Biarkan at least 30-40 minit atau lebih. Tunggu sehingga suam/sejuk baru minum.
  5. Kemudian minum sikit-sikit sepanjang hari, tak kisah berapa kali sehari pun.
  6. Minum tanpa sebarang campuran gula atau pun apa-apa pemanis termasuklah stevia

1 uncang Triple T ini boleh digunakan untuk 1 liter air.

Namun begitu, untuk permulaan, dalam tempoh satu minggu pertama ini, limitkan maksimum pengambilan 500ml sahaja dulu.

Minum sikit2, tengok dulu mcm mana. Untuk permulaan 3 – 5 hari pertama limitkan 200-300ml je dulu sehari. Kalau kencing semua ok teruskan dgn 400-500 sehari, 700, then baru 1 liter.

Jika anda masalah buah pinggang,  limitkan maksimum 200-300ml sahaja dulu
Seeloknya minum sebelum makan

Kalau nak senang malam sebelum tidur tu buat siap2 terus. So pagi keesokannya boleh terus minum. Or buat pagi2, then minum sepanjang hari tersebut.

1 kotak TripleT ni ada 28 uncang. Sehari guna 1 uncang. Jadi, 1 kotak boleh digunakan lebih kurang selama sebulan.

PERHATIAN : Sekiranya anda ambil apa-apa ambil ubat hospital, anda perlu kena jarakkan pengambilan dengan TripleT ni dlm 1-2 jam. Jangan ambil sekaligus nanti TripleT kurang berkesan.

Kami paparkan lagi beberapa testimoni pesakit gout yang telah menggunakan Ubat Gout Triple-T by DrAzlan ini

Ubat Gout Terbaik
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

Berapa lama untuk baru nampak kesan?

Tiada tempoh spesifik , cuma berdasarkan pengalaman pengguna Triple-T, kesan positif boleh dilihat dalam tempoh 2 bulan pertama.

Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk menjana sel-sel yang cedera.

Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya yang tinggi dalam membantu masalah kesihatan manusia.

Dalam proses kaedah rawatan TRIPLE-T ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisis.

Healing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pemgambilan ubatan atau makanan yang mengandungi kimia.

Antara kemungkinan tindak balas yang dialami adalah sepeti:

Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa

  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
  • Sakit di bahagian-bahagian tertentu

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu.

Jika keadaan ini berlaku, kurangkan dose pengambilan TRIPLE-T dan teruskan minum kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan.

Ragu-ragu dengan tahap keselataman produk Dr Azlan?

Untuk makluman anda, Triple-T telah berada di pasaran sejak tahun 2014 lagi.

Pada tahun 2015 Triple-T telah lulus saringan pertama oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk berada di bawah kategori produk semulajadi dalam kategori tradisional.  

Fasa awal pengkelasan produk Triple T

Dua tahun kemudian pula, yakni pada tahun awal tahun 2017, Triple-T telah lulus ujian terakhir untuk mendapat nombor pendaftaran daripada  KKM

Surat Makluman Nombor Pendaftaran KKM

Selain mempunyai nombor pendaftaran KKM, Triple-T juga telah berdaftar dengan NPRA (National Pharmaceutical Regulatory Agency) dan mempunyai pelekat hologram khas dari KKM.    .

Anda juga boleh mengesahkannya di website NPRA  berikut. Gunakan carian keyword “Triple-T”.  http://npra.moh.gov.my/  

No. pendaftaran KKM Produk Triple-T di website NPRA
Pelekat hologram dari KKM

Ini bermakna sepanjang temph 3 tahun ini, produk Triple T by Dr Azlan ini telah diberikan pemantauan yang begitu ketat di bawah di bawah seliaan KKM.   

Nampak tak, bukan senang KKM nak luluskan produk kesihatan di bawah kategori herba ni, setelah 3 tahun barulah KKM  berpuas hati dan memberikan kelulusan nombor pendaftaran MAL, pelekat hologram dan pendaftaran di website NPRA.  

Jadi ini bermakna : 
  • Triple-T  SELAMAT untuk diminum semua peringkat umur.
  • Triple-T  telah MEMENUHI & LULUS SEMUA ujian yang ditetapkan oleh pihak KKM.
  • Triple-T   BERDAFTAR dengan KKM dengan no MAL1612004TC 

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?

RM1k? rm10k? rm100k?

Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai. Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian. Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.

Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain? Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan & kebahagian anda serta keluarga anda.

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?

RM1k? rm10k? rm100k?

Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai. Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian. Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.

Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain? Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan & kebahagian anda serta keluarga anda.

Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu kotak TRIPLE-R ini adalah RM180 + RM10 Kos penghantaran = RM190.

Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM150 sekotak. Bagi saya, ianya sudah cukup murah.

Apalah sangat RM190 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni.

Keberkesan produk Dr Azlan telah tersebar meluas di dada-dada akhbar, majalah, radio TV, dan juga di kaca television.

Berikut kami paparkan beberapa keratan akhbar hasil kajian Dr Azlan ini.

So macam mana, still was-was nak cuba? Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?
 

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di bawah segera

Ops,  Tunggu Sekejap.

Memandangkan anda mempercayai formula Dr Azlan ni, kami ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini.

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, tawaran ini khas buat anda!

  • 4 kotak Tahan sehingga 4 bulan penggunaan (112 hari)
  • RM380 / 112 hari = Anda hanya berbelanja RM3.40/hari sahaja untuk minuman kesihatan.
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • PERCUMA Kos Penghantaran Bernilai RM10
  • Harga asal kesemua di atas sebelum GST adalah (RM180 x 4 kotak) + (RM10 Pos) = RM730!
    Tapi anda bayar RM380 sahaja!  Anda jimat sebanyak RM350.

Tawaran ini akan tamat pada BILA-BILA MASA SAHAJA!

Jika anda tak berminat dengan tawaran di atas , boleh pilih pakej lain di bawah 

PAKEJ A  PAKEJ B
 4 Kotak 2 Kotak 
 RM380  RM250
 Pos Percuma Pos Percuma 
 Jimat RM350  Jimat Rm120
 PAKEJ C
 1 Kotak
RM180
 Pos Rm10
 Tiada Penjimatan