ANDA ADA MASALAH GOUT? 
Ubat Gout

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.
Ubat Gout Terbaik

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

Ubat Gout Terbaik

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

.
MEMPERKENALKAN, TEH HERBA TRIPLE-T

TEH HERBA TRIPLE-T 
 
..
.
TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba yg di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun dan hasil kajiannya diiktiraf pada peringkat antarabangsa! Pengasas produk ini ialah Dr Azlan, pakar toksikologi.
.
.
Triple-T adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) 
 • Mengembalikan Kesihatan Dalaman Badan
 • Mengatasi Masalah Kelesuan dan Keletihan
 • Menguatkan Badan
 • Menguatkan Badan

Triple T Dr Azlan – Ubat Gout

Produk ini telah melalui kajian saintifik Research & Developement (R&D) oleh pakar toksikologi dan terapi makanan Dato’ Asst. Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun.  Ia terbukti berkesan secara saintifik dan tidak toksik kepada badan..

Kaya antioksidan & 100% herba semulajadi.
Sangat-sangat disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan.
.
Sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan seisi keluarga.

 

 
Berikut Merupakan Kandungan Herba Aktif Dalam Triple-T.
Untuk pengetahuan anda, produk ini mengandungi gabungan herba terpilih iaitu O.stamineus, F. deltoidea dan C.sinensis.
.
Setiap daripada bahan yang digunakan juga mempunyai fungsi dan kebaikkannya tersendiri. Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan.
.
 
 .Herba

 

Herba F. Deltoidea
 • Herba ini digunakan dalam secara tradisional di timur Semenanjung Malaysia dan Borneo, di mana daun, buah-buahan, batang dan akar dipercayai mempunyai sifat-sifat penyembuhan.
 • Ia juga di serinkali digunakan untuk memulihkan serta menambah tenaga seterusnya dapat mengatasi masalah kelesuan badan akibat seharian penat bekerja.
 

....

Herba O. Stamineus
 • Hampir keseluruhan bahagian pokoknya boleh digunakan.
 • Kebaikkan herba ini adalah lantaran kandungan sebatian bioaktifnya yang istimewa seperti cirsimaritin, myoinositol, orthosiphon, pillion, rhamnasin, , kerotin, kerotinoid, minyak pati, flavanoid, glukosid, glikoprotein, saponin dan terpenoid.
 • Pokok ini telah terkenal sejak turun temurun kerana dapat membantu menyingkirkan toksid yang berlebihan.

.

 
.
Herba C. Sinensis
 • Herba ini mengandungi sebatian bioaktif yang meningkatkan kesihatan badan.
 • Ia kaya dengan polifenol seperti flavonoid dan catechin, yang berfungsi sebagai antioksidan. 
 • Antioksidan ini mampu mengurangkan pembentukan radikal bebas dalam badan, melindungi sel-sel dan molekul dari kerosakan. Radikal bebas ini diketahui memainkan peranan dalam proses penuaan dan pelbagai penyakit.
 • C.sinensis mengandungi kafein kurang daripada kopi, tetapi cukup untuk menghasilkan kesan. Ia juga mengandungi asid amino L-theanine, yang boleh bekerja secara sinergi dengan kafein untuk meningkatkan fungsi tubuh badan.

 

Nak tau macam mana cara penghasilan produk ini? Tonton video ekslusif yang dipaparkan di Buletin Utama TV3 ini

.

Siapakah Dr  Azlan?

Dr Azlan

 

Ubat Gout Triple T Dr Azlan

Untuk makluman anda, Dr Azlan merupakan seorang pakar dalam kajian toksikologi herba dan pemakanan & keselamatan makanan dari Universiti Awam Malaysia.
 
Beliau pernah memenangi pelbagai anugerah daripada penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba di antaranya adalah Ekspo Teknologi Malaysia, MTE 2011 (pemenang pingat emas), IIRIE 2011 (anugerah khas & pemenang pingat Perak), Teknologi Reka Cipta dan Inovasi Expo, ITEX 2011 (anugerah khas, pemenang pingat emas & pemenang pingat Perak).
.
.
Berikut kami kemukakan beberapa sijil dan anugerah yang beliau perolehi. 
Sijil Pengesahan
..
 
.
.
Ujian Makmal TEH HERBA TRIPLE-T

Dalam penyelidikan yang Dr Azlan jalankan, beliau menggunakan sumber  alami dari tumbuh-tumbuhan yang ada di negara kita Malaysia yang tercinta ini. Dan hasil yang ditemui memang menakjubkan. Siapa sangka negara kita sebenarnya banyak sumber alami untuk diketengahkan dalam bidang perubatan. Kos penyelidikan selama 7 tahun ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!

.

Ya, RATUS RIBU RINGGIT dengan masa 7 TAHUN untuk dapatkan formula in!

Tak percaya? Ok di sini kami sertakan beberapa grant yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian. Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua. Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi..

.

 

kos formula

 

 TEH HERBA TRIPLE-T

Berikut kami paparkan beberapa pesakit gout yang telah mendapat response positif selepas menggunakan produk ini
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 Bagaimana Triple-T berfungsi ?

Analisis pada kajian saintifik yang telah dijalankan, selanjutnya menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk menjana semula sel-sel yang cedera. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel baru yang lebih sihat.

Siapa yang boleh minum Triple-T ?
Produk ini juga disyorkan sebagai minuman harian untuk mereka yang ingin mengekalkan kesihatan badan secara umum.

Bagaimana cara Triple-T diproses?
Triple-T byDRAZLAN adalah gabungan herba yang istimewa. Triple-T byDRAZLAN diproses dengan teliti dari peringkat penanaman herba. Setiap peringkat pemprosesan dipantau rapi supaya dapat mengekalkan khasiat-khasiat yang terkandung didalam gabungan herba formulasi Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah

Kajian ketoksikan yang dijalankan oleh Dato’ Prof. Dr. Norazlanshah dan pasukannya menunjukkan bahawa sampel ini adalah tinggi dalam antioksidan, selamat dan tidak beracun untuk dimakan.

 
.
Cara pengambilan Triple-T:
 • Rendam/Rebus/ 1 uncang Triple-3 selama 10 minit ke dalam 400-600 ml selama 5-10 minit
 • Minum tanpa sebarang campuran gula
 • Amalkan 2 kali sehari.
 • 1 uncang boleh digunakan sebanyak 2 kali.
.
.
Berapa lama eh baru nampak kesan?
 
Tiada tempoh spesifik. Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk menjana sel-sel yang cedera. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya yang tinggi dalam membantu masalah kesihatan manusia.
 

.

JOM HIDUP SIHAT TANPA MASALAH KESIHATAN!

 

Sekarang ni, anda telah melihat sendiri bagaimana TRIPLE-T  dan gaya hidup sihat membantu pengguna seperti anda SIHAT TANPA MASALAH KESIHATAN

 

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?
RM1k? rm10k? rm100k?

Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai. Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian. Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.

Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain? Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan  & kebahagian anda serta keluarga anda.

.

.

Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu kotak TRIPLE-R ini adalah RM180 + RM10 Kos penghantaran = RM190. Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM150 sekotak. Bagi saya, ianya sudah cukup murah. Apalah sangat RM190 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni. 

Ragu-ragu dengan tahap keselamatan Triple T?

Untuk makluman anda, Triple-T telah berada di pasaran sejak tahun 2014 lagi. Pada tahun 2015 Triple-T telah lulus saringan pertama oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk berada di bawah kategori produk semulajadi dalam kategori tradisional.

 

Triple T KKM

Dua tahun kemudian pula, yakni pada tahun awal tahun 2017, Triple-T telah lulus ujian terakhir untuk mendapat nombor pendaftaran daripada  KKM.

Ini bermakna sepanjang temph 3 tahun ini, produk Triple-T telah diberikan  pemantauan yang begitu ketat di bawah di bawah seliaan KKM. Nampak tak, bukan senang KKM nak luluskan produk kesihatan di bawah kategori herba ni, setelah 3 tahun barulah KKM  berpuas hati dan memberikan kelulusan nombor pendaftaran.

Triple T KKM

Triple T KKM

Jadi ini bermakna : 
 • Triple-T adalah SELAMAT untuk diminum semua peringkat umur.
 • Triple-T telah MEMENUHI & LULUS SEMUA ujian yang ditetapkan oleh pihak KKM.
 • Triple-T BERDAFTAR dengan KKM dengan no MAL1612004TC..
 

No KKM untuk produk penyelidikan Triple-T = MAL16120041TC

Berikut merupakan beberapa keratan akhbar mengenai formula Triple-T ini.

formula Triple-T

.

 formula Triple-T

.

So macam mana, still was-was nak cuba? Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di bawah segera

Ops,  Tunggu Sekejap. Memandangkan anda mempercayai Triple-T, kami ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini. 

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, kami ada  tawaran hebat buat anda. Tawaran ini akan tamat pada BILA-BILA MASA SAHAJA!

.

  Harga Triple T